Mijn schilderijen lijken meedogenloze portretten van de mens zoals we die eigenlijk liever niet zien. Zonder enige gêne poseren ze naakt of in ondergoed De figuren zijn ver verwijderd van het ideale mensbeeld, wat voor veel mensen moeilijk is om naar te kijken, waardoor de persoonlijkheid van de afgebeelde mensen in eerste instantie wordt genegeerd en Ik de kijker hierdoor vraag de tijd te nemen om werkelijk de dialoog aan te kunnen gaan.
 
Met mijn bestudering van de naakte buitenkant probeer ik het innerlijk van de geportretteerde re doorgronden.
Ik schilder mensen, niet naar model maar laat me inspireren door de mensen om mij heen, op straat in winkels eigenlijk overal.
Ik word geraakt door de kwetsbare elementen van de mens, herken mezelf in die ander en probeer de schoonheid van het niet gangbare in essentie weer te geven.
Mijn werkproces start vaak vanuit een vlek die, in transparante lagen met ingehouden toon aangebracht, uitgroeit tot de huid en de vorm van mijn creaties. De voorstelling is pas voltooid op het moment dat ik een echt karakter tegenover mij voel staan. De neutrale achtergrond is sober en de figuren hebben soms een enkel attribuut of kledingstuk.
 
Ik dwing de kijker om na te denken over het conventionele schoonheidsideaal en over ons eigen lichaam. En het universele gegeven van het niet te stuiten lichamelijke verval.Ik ga voorbij aan de huid, voorbij aan de lichamelijkheid; door de huid heen op zoek naar het innerlijk op zoek naar de ware schoonheid
Datgene waarop de tijd geen vat lijkt te krijgen of juist door de tijd is gerijpt.